Почитувани,

На наше големо задоволство ве покануваме да присуствувате на првата работилница организирана од здружението за енергетска ефикасност и одржлив развој. На оваа работилница ќе може да научите што се е потробено за совршен научен труд. Ценетата проф. д-р. Христина Спасевска ќе ви ја доближи и објани методологијата на пишување на научни трудови. Целта е да се совлада и надополни техниката на изработка на трудови која што ќе може да ја приемните за пишување на трудови за било која конференција, а би ви помогнала и при изработка на дипломските и магистерските трудови. Работилницата ќе се оддржи во ИННОФЕИТ, во рамки на ФЕИТ, на 10.06.2019. Пријавувањето за присуство на истата е до 22.05.2019. Може да се пријавите на следната форма:

https://forms.gle/BkerAmLwtVFYvMhs7

Ве очекуваме!