Почитувани,
Ве информираме дека официјално е продолжен рокот за пријавување на апстракт до 15.07.2019 за овогодинешната седма Студентска конференција за Енергетска Ефиканост и Одржлив Развој – СКЕЕОР 2019.
Ви посакуваме успешна работа!