Ни претставува особена чест и задоволство да ја споделиме агендата за овогодинешниот СКЕЕОР 2019. Доколку сте заинтересирани и сакате да не’ поддржите, ве покануваме да присуствувате. Наскоро ќе биде објавена и целосната агенда за конференцијата. Мини агендата може да ја најдете тука.