Почитувани,

Објавен е повикот за Осмата Студентска Конференција Енергетска Ефикасност и Одржлив Развој – СКЕЕОР 2020 и истиот можете да го најдете тука. Поради ситуацијата со COVID19, овогодинешната конференција ќе се одржи on-line, користејќи ја платформата за видео комуникација – ZOOM.

Ги охрабруваме сите студенти на додипломски и постдипломски студии да се пријават и притоа напоменуваме дека  научните трудови може да се истражувања кои се работат за дипломски, магистерски, докторски, истражувања од квалитетни семинарски трудови или наменски истражувања на некоја тема од интерес.

Ве очекуваме!