Професорите одговорија на прашањето “Што за Вас претставува СКЕЕОР?”.

Професорите одговорија на прашањето “Што за Вас претставува СКЕЕОР?”.

Дел од професорите кои секоја година неизмерно ја поддржуваат конференцијата и се ментори на голем број трудови го кажаа своето мислење и искуство за СКЕЕОР. Идеи кои стануваат реалност, подобрени презентациски вештини и запознавање со експерти од пракса се само дел...
ПОВИК ЗА ТРУДОВИ СКЕЕОР 2020

ПОВИК ЗА ТРУДОВИ СКЕЕОР 2020

Почитувани, Објавен е повикот за Осмата Студентска Конференција Енергетска Ефикасност и Одржлив Развој – СКЕЕОР 2020 и истиот можете да го најдете тука. Поради ситуацијата со COVID19, овогодинешната конференција ќе се одржи on-line, користејќи ја платформата за видео...
Зборник на трудови СКЕЕОР 2019

Зборник на трудови СКЕЕОР 2019

Објавен е официјалниот зборник на седмата студентска конференција „Енергетска ефикасност и одржлив развој“ СКЕЕОР 2019 и истиот можете да го пронајдете...
СКЕЕОР 2019

СКЕЕОР 2019

Отворање на СКЕЕОР 2019 ( 29.10.2019) Работилница World Cafe: Skopje Smart City СКЕЕОР 30.10.2019 –...
Пленарно предавање на отворање на СКЕЕОР 2019 – проф. др. Невен Дуич

Пленарно предавање на отворање на СКЕЕОР 2019 – проф. др. Невен Дуич

Професорот Невен Дуич од Универзитетот и Факултетот во Загреб го одржа пленарното предавање на отворањето на Седмата Студентска конференција Енергетска Ефикасност и Одржлив развој – СКЕЕОР 2019 на 29.10.2019 во амфитеатар на Факултетот за Електротехника и...
Агенда СКЕЕОР 2019

Агенда СКЕЕОР 2019

Ни претставува особена чест и задоволство да ја споделиме агендата за овогодинешниот СКЕЕОР 2019. Доколку сте заинтересирани и сакате да не’ поддржите, ве покануваме да присуствувате. Наскоро ќе биде објавена и целосната агенда за конференцијата. Мини агендата...