ПРИЈАВИ СЕ

За да се пријавите за учество на единаесеттата Студентска конференција Енергетска Ефикасност и Одржлив Развој – СКЕЕОР 2023, потребно е да ја пополните апликацијата за учество која се наоѓа десно.

Повикот за трудови за 11тата Студентска конференција за Енергетска ефикасност и Одржлив развој – СКЕЕОР 2023 можете да го преземете тука. 

  Образецот по кој ќе треба да ја изработите презентацијата може да го     преземете тука.